Hvad skal du være opmærksom på med havebelysning?

Når du køber havebelysning, er det først vigtigt at bestemme dens funktionelle formål. Vil du for eksempel gerne lyse flot op i haven eller vil du købe udendørs belysning for at øge sikkerheden? En kombination af begge er naturligvis også mulig, ligesom du kan opnå dette indendørs ved hjælp af LED paneler fra LedLampShopXL. Det er endda muligt at designe en belysningsplan til din have for at forsyne flere steder med belysning. Skal du købe havebelysning, er der en række punkter, du skal huske på.

Vandtætte egenskaber
Når du køber belysning til din have, er det først og fremmest vigtigt at være opmærksom på den vandtætte natur. Med udendørs belysning i haven har belysningen med vejret at gøre. Hvis det regner, hagler eller sner, er det vigtigt, at belysningen kan tåle dette. Det er nyttigt at se på IP-værdien. En IP-standard gælder for belysning.

Høj IP-værdi
Med en høj IP-værdi er belysningen optimal modstandsdygtig over for fugt og snavs. Tænk på en minimum IP-værdi på IP65. For eksempel hvis du hænger en lampe med en sensor, der er direkte udsat for regnen. Er der belysning under et tag, der er lukket på flere sider? I så fald er det også muligt at vælge en version med en lavere IP-værdi.

Bæredygtighed og energiforbrug
Når du køber havebelysning, er det naturligvis også vigtigt at tage hensyn til energiforbrug og bæredygtighed. For eksempel giver udvalget af LED-lamper holdbar og energieffektiv belysning til udendørs og indendørs. LED-belysning er kendt for sin holdbarhed og energieffektivitet. Selv de luksuriøse varianter som LED-pærer. Dette sparer ikke kun energiomkostninger, men bidrager også til miljøet. LED-belysning holder længe og det kan aflæses på antallet af brændetimer på lampen.

Når du køber havebelysning, er det først vigtigt at bestemme dens funktionelle formål. Vil du for eksempel gerne lyse flot op i haven eller vil du købe udendørs belysning for at øge sikkerheden? En kombination af begge er naturligvis også mulig, ligesom du kan opnå dette indendørs ved hjælp af LED paneler fra LedLampShopXL. Det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *