Hvad leder du efter, når du køber nye havestole?

Måske skal dine gamle havestole udskiftes. Eller måske er du klar til noget helt nyt. Det er i hvert fald godt at vide, hvad man skal kigge efter, når man køber nye havestole. Det er for eksempel vigtigt at være meget opmærksom på sædehøjden. Læs dette og flere tips i denne artikel!

Hvor placerer du havestolene?
Inden du køber havestolene, skal du beslutte dig for, hvor du vil placere dem. Kommer de i en åben have eller vil du lægge dem under tag? Dette er vigtigt, fordi stole placeret udendørs kræver forskellige egenskaber. For eksempel er ikke alle materialer vejrbestandige. Kunne du tænke dig at placere træstole i den åbne have? Så er det bedst at vælge havestole af teaktræ, da denne træsort er modstandsdygtig overfor forskellige vejrpåvirkninger.

Hvad skal du bruge stolen til?
Derudover findes der forskellige typer havestole. Du har liggestole, men også justerbare stole og spisestuestole. En liggestol er skøn at slappe af i, men husk at puderne skal med ind, når det regner og om vinteren. Du kan også nyde solen med en justerbar stol og den passer også til bordet. En spisebordsstol er kun egnet til at sidde ved bordet.

Hvor mange stole har du brug for?
Tænk grundigt på forhånd, hvor mange stole du skal bruge. Tænk for eksempel på størrelsen af ​​familie eller venner, der besøger ofte. På denne måde kan du tage højde for, hvor mange stole der skal være, når du skal måle pladsen.

Mål pladsen korrekt
Skal du sætte stolene ved et bord? Mål derefter bordet i god tid, så du ved, hvor høje stolene skal være, og hvor mange stole der kan passe rundt om bordet. Det er også vigtigt at måle til et andet rum, så du ikke skal købe for store eller for små stole.

Måske skal dine gamle havestole udskiftes. Eller måske er du klar til noget helt nyt. Det er i hvert fald godt at vide, hvad man skal kigge efter, når man køber nye havestole. Det er for eksempel vigtigt at være meget opmærksom på sædehøjden. Læs dette og flere tips i denne artikel! Hvor placerer du…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *